OUTER BEAUTY

+ WINACTIE The Perfect Brow Secret Review – The Luxury Floor

11 september 2017

WIL JIJ DIT PRACHTIGE PRODUCT+BROW BEHANDELING WINNEN? LEES DAN VERDER!

Om de 3 weken zit ik achterover geleund in één van de leren, witte stoelen die in The Luxury Floor staan. Alles voor mijn wenkies. Sinds 2012 ben ik vaste klant bij Ilham. Wat kan ik vertellen over haar? Ilham is een prachtige vrouw, van binnen en van buiten. Niet alleen omdat ze mijn wenkbrauwen altijd prachtig doet, maar ook omdat zij een geweldig mens van binnen is. Toen zij hoorde dat mijn moeder ernstig ziek was, heeft zij ervoor gezorgd dat mijn moeder, zus en ik een geweldige dag beleefden in haar salon. We werden verwend van top tot teen.

Sinds ik mijn nieuwe website heb, wil ik uiteraard ook iets terug kunnen doen. En wanneer je geweldige producten verkoopt, is dat niet zo lastig! Dit is mijn review over Ilham’s, oftewel The Luxury Floor, ‘The perfect brow secret’. Tegenwoordig bevindt The Luxury Floor zich op Wilhelminasingel te Maastricht.

Afgelopen zaterdag was ik aanwezig in haar salon. Marsida, een nieuwe collega, was deze keer aan de beurt om mijn wenkies te mogen doen. Over haar werkzaamheden ben ik zeer tevreden. Toen zij klaar was, liet ik mij informeren over het nieuwe product dat in de etalage én op internet stond. Mijn interesse werd gewekt; en niet onterecht. The perfect brow secret’ is een potlood/wax, met een driehoekige vorm. Hierdoor kun je met de scherpe kant de vorm van je wenkbrauwen shapen, en met de platte kant kun je ze invullen. Op aanraden van één van de schoonheidsspecialistes, kreeg ik kleur 3 aangewezen. Voor maar liefst €14,95 kun je deze beauty bemachtigen. Ze zijn er in 3 kleuren, dus voor ieder wat wils!

En dit zit erin. (klik op foto voor beter beeld)

Ik kwam thuis en ben het direct gaan uitproberen. I was not disappointed. Door de scherpe kantjes, was ik in staat om scherpe lijnen te maken. De verpakking en het product zelf, zien er mooi uit. Ilham’s naam staat erop geplakt, en de werking van de ‘The perfect brow secret’ werkt hygiënisch. Aan één kant heb je het potlood, aan de andere kant heb je een borsteltje, om scherpe lijnen mee te vervagen.

Dit was het resultaat.Zou ik het product aanraden? Hell yes! Het enige minpuntje aan het product was, dat je veel moet wrijven om je wenkbrauwen ‘in te kleuren’. Dit kun je ook een positieve draai geven, zo weet je zeker dat je wenkbrauwen niet dik en greasy uit gaan zien.

Voordelen
– Handig in gebruik
– Hygiënisch materiaal
– Mooie verpakking
– Multi-functional
– Creëert een prachtige shape

Nadelen
– Gemiddelde dekking
– €€ prijs

Bedankt voor het lezen van deze review. In verband met het opstarten van mijn nieuwe website verloot The Luxury Floor tussen mijn volgers:

-1 perfect brow behandeling

-1 the perfect brow secret

Wat moet je doen? Like mijn Facebookpagina (Jessliey), deel het bericht op Facebook, en like de pagina van The Luxury Floor. Laat me jouw favoriete browproduct in de comments weten!

Wat vinden jullie van dit product? Op zoek naar een perfecte brow-shaper?! Aarzel dan niet, and get your ass to The Luxury Floor.

Jess.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *