DAILY LIFE

Een nieuw begin…

8 september 2017

Vandaag was een dag om te huilen. Maar ik heb al mijn overige, vrije tijd gestoken in mijn eigen website. Best gek, zo een stap ineens. En alleen maar, omdat ik van dat WordPress copyright af wilde komen. Ik heb een tijdje stilgezeten met betrekking tot het schrijven. Hier leed ik onder. Ik voelde me best ongelukkig, was even het langetermijndoel uit het oog verloren. Even vergeten dat schrijven en social media, lichtpuntjes waren in mijn bestaan. Ondertussen heb ik naast mijn fulltime baan ook nog eens een gelnagel opleiding ’s avonds erbij gedaan. Zodat ik, als ik ga studeren volgend jaar, wat bij kan verdienen. Dat dacht ik toen ik eraan begon. Kom ik er nu ineens achter dat ik er rust in vind; ik word helemaal zen van het vijlen van nagels. What the hell.

Jessliey.wordpress.com, wordt nu Jessiedols.com. Wat vinden jullie van mijn nieuwe website? Ik heb er zóveel energie ingestoken, het is niet eens op 1/25e deel van hoe ik het er werkelijk uit wil laten zien. Ik wil een nieuwe start maken. Vandaar dat jullie niet íédere blog van Jessliey zullen zien hier.

Ik ga ook vloggen, ja ik. Zodra ik de moed bij elkaar heb geraapt om mijn belgische accent viral te laten horen. Volgen jullie mij even mee?

Jess.

Only registered users can comment.

 1. Gefeliciteerd met je nieuwe site en ik hoop dat je met iets schrijven weer een beter gevoel kan krijgen. En dat het schrijven je geeft wat je graag wilt hebben. Je hoeft ook absoluut niet elke dag te bloggen, je vaste lezers zullen ej van zelf wel vinden! En wat fijn om te lezen dat je opleiding je eigenlijk meer heeft gegeven dan je van te voren zou denken.

 2. Nou het ziet er prachtig uit meid! Al die erin gestopte energie is in ieder geval niet voor niets geweest en lekker gaan vloggen! Veel succes en plezier met bloggen en vijlen! 😉

 3. Gefeliciteerd met je website! Ik ben zelf nog niet zolang geleden ook van het .wordpress.com afgestapt1 Heerlijk. Ik snap daarom heel goed dat je ’t nog niet hebt zoals je wilt, dat is bij mij ook zo 🙂

 4. Hai 🙂 Zag net je blog op FB over je mams en dacht ‘zoek je even op’ …
  Knap hoe je het allemaal doet met je ‘net’ 20 jaar hoor! en groot gelijk dat je weg wilde bij wordpress…je website is van jou, en van niemand anders 😉

  en grappig dat je in Maastricht woont. Ik woon in het mooie Heuvelland, als import 😉
  Ik vind je site nu al mooi, clean, eenvoudig., en ben benieuwd naar je vlog. Ik heb daar nl echt niks mee, schrijf liever haha!

  Fijne dag nog !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *